Touroperatorul vacantelor tale
IriTravel - agentie de turism
Categoria:
Agentii de turism
Adaugat:
30 decembrie 2021
Vizualizari:
84
Adresa url:
iritravel.ro/
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Sunt 15 ani de cand IRI TRAVEL® exista in peisajul turismului romanesc, bucurandu-se de o evolutie constanta si o pozitie solida pe piata. De-a lungul anilor, cu fiecare sezon, IRI TRAVEL® si-a consolidat pozitia pe piata, devenind cel mai important touroperator pentru unele dintre cele mai cerute destinatii de vacanta ale romanilor – Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Austria, Italia.

Pentru noi, turistii reprezinta mai mult decat un numar sau o cifra de afaceri. Ne asiguram sa le oferim fiecaruia in parte asistenta de care are nevoie si selectia cea mai potrivita a vacantei. Toti turistii nostri ne devin prieteni, indiferent de numarul lor. Cei 14 consultanti IRI TRAVEL®, prin reteaua de parteneri IRI TRAVEL® (lucram cu peste 1000 de agentii de pe intreg teritoriul tarii), le stau turistilor la dispozitie 24/24 h, oferindu-le consultanta de specialitate, la cel mai inalt nivel! Astfel, anul acesta am lansat o campanie de promovare la nivel national, menita sa faca cunoscuta in intreaga tară reteaua de parteneri IRI TRAVEL® de unde puteti beneficia de cele mai bune oferte!

De altfel, mottoul nostru este “Ramanem prieteni” si credem cu tarie in el!

Agentia de turism touroperatoare IRI TRAVEL® din Bucuresti, ofera o gama de pachete turistice de cea mai inalta calitate, combinand energia si entuziasmul nostru cu anii de experienta.

Alte informatii utile
Firma:
S.C. IRI TRAVEL QUALITY SERVICES SRL
Judet:
Alba
Localitate:
sebes
Adresa:
Bucuresti, Str. Maresal Alexandru Averescu, Nr. 15, Etaj 1, Ap. 2
Email:
office@iritravel.ro
Telefon:
0721.698.341

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)