Curatenie profesionala in maniera personala!
Firma de curatenie – PiontaniServices
Categoria:
Servicii curatenie
Adaugat:
16 iunie 2015
Vizualizari:
136
Adresa url:
www.piontaniservices.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Suntem o firma de curatenie cu servicii adresate companiilor in scopul desfasurarii curateniei in spatiile de lucru, productie si comerciale. Pentru o curatenie desavarsita, folosim numai solutii de curatat potrivite suprafetelor si utilizam cu succes echipamente de injectie-extractie de ultima generatie, capabile sa elimine petele de murdarie de pe suprafetele scaunelor, mochetelor, fotoliilor, de pe suprafete delicate cum sunt cele marmura si altele. Firma noastra este inregistrata ca unitate protejata conform Legii 448/2006 republicata, privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Ne desfasuram lucrul in afara orelor de program ale companiilor client pentru a nu perturba programul de lucru al acestora. Serviciile noastre sunt asigurate in limita a 200 mii de euro pentru orice probleme ce pot aparea, oricat de neinsemnate ar fi acestea. In plus, firma noastra este inregistrata ca unitate protejata conform Legii 448/2006 republicata, privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Alte informatii utile
Firma:
Piontani Services
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Bucuresti
Adresa:
Str Papiu Ilarian nr 17, Sector 3
Email:
ionel.ghita@piontani.ro
Telefon:
0762 189 804

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)