Banca de celule stem
Life Solutions: Recoltare si stocare celule stem
Categoria:
Sanatate si medicina
Adaugat:
21 septembrie 2021
Vizualizari:
16
Adresa url:
lifesolutions.ro/
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Cu o experienta de peste 20 ani, cu 34 de probe cu celule stem eliberate si aplicate in terapii standard, studii clinice si terapii experimentale, Vita 34 este singura banca privata de celule stem, din Germania, care are si banca publica.
Fondata in 1997, in Leipzig, Germania, Vita 34 este prima banca privata de sange din cordonul ombilical infiintata in Europa.

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul serviciilor bancare de sange din cordonul ombilical, compania are acum peste 200.000 de probe procesate si stocate, devenind liderul incontestabil al pietei in Germania.

Experienta grupului nostru in domeniul pharma face ca Life Solutions sa nu fie doar o banca de celule stem, ci o companie de incredere, care vine in sprijinul clientilor si cu alte servicii complementare, pe langa stocarea celulelor stem.

Grupul nostru este activ in special in piata produselor derivate din plasma umana: imunoglobuline, albumina umana, factori de coagulare. De asemenea, oferim echipamente, dispozitive medicale si alte produse farmaceutice necesare in urmatoarele specializari medicale: Obstetrica-Ginecologie, Chirurgie, Transplant de organe si tesuturi, Hematologie, Oncologie.

Besmax Pharma Distribution SRL este autorizata de catre Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale si este certificata ISO 9001.

Alte informatii utile
Firma:
Life Solutions
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Bucuresti
Adresa:
Strada Băneasa, nr 10, sector 1, București
Email:
office@lifesolutions.ro
Telefon:
+4037 620 36 69

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)