Real Escape Room - next level in distractie
Real Escape Room
Categoria:
Divertisment
Adaugat:
21 mai 2015
Vizualizari:
118
Adresa url:
www.realescaperoom.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Iti plac provocarile si rezolvarile de puzzle-uri? Treci la urmatorul nivel al distractiei si vino sa experimentezi camerele noastre. Ai nevoie de 2-5 prieteni si poti experimenta 4 camere diferite de escape.
Jocurile de escape room sunt jocuri de aventura, unde un grup de 2-6 persoane este inchis intr-o camera si trebuie sa se foloseasca de lucruri din camera, sa rezolve enigme, sa gaseasca indicii si sa evadeze din camera intr-un timp predefinit. Real Escape Room este recomandat pentru toti cei care isi doresc o ora de recreere totala. Este locul in care te poti bucura de o experienta cu totul si cu totul noua si cu siguranta, unda din atractiile pe care nu vrei sa le ratezi in Bucuresti.
The Overlook Hotel – Room13, Slaughter House, Prison Break si Autopsy – 4 povesti incredibile, testate pana acum de 380000 de jucatori din toata lumea, iti vor provoca inteligenta si iti vor testa toate simturile.

Esti pregatit? Aduna-ti gasca!

Alte informatii utile
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Bucuresti
Adresa:
Str. Ionel Perlea nr 19, Sector 1 (langa Parcul Cismigiu)
Email:
office@realescaperoom.ro
Telefon:
0772031722

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)