Waterboyz – amenajari locuri de joaca
Categoria:
Articole pentru copii
Adaugat:
21 februarie 2019
Vizualizari:
138
Adresa url:
waterboyz.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Vreti sa faceti un loc de joaca de la zero si nu stiti exact de unde sa incepeti? Aveti nevoie de consultanta cu privire la ce produse sa alegeti? Cautam solutii impreuna si va ajutam sa faceti cele mai bune alegeri. Acolo unde este cazul ne putem deplasa la fata locului pentru a analiza spatiul de joaca de care dispuneti. Apoi va propunem cateva variante de amenajari personalizate, special concepute pentru spatiul dumneavoastra si daca e cazul revenim asupra proiectului. Ulterior venim si va montam locul de joaca, astfel incat sa puteti demara afacerea cu dreptul.

Serviciile noastre: -amenajari locuri de joaca de interior si exterior, patinoare sintetice, echipamente de aqua fitness, carusele, trenulete si alte echipamente electrice de interior si exterior, echipamente gonflabile de orice tip, aventura parc, casa groazei, echipamente pentru targuri si balciuri, laser tag, echipamente complete de realitate virtuala, cinema 9d.

Va amenajam locul de joaca de la A la Z:
-Consultanta
-Proiectare
-Executie
-Montaj

Alte informatii utile
Firma:
SEASIDE PLAYGROUNDS SRL
Judet:
Constanta
Localitate:
Constanta
Adresa:
Str Constantin Brancusi nr 63
Email:
office@waterboyz.ro
Telefon:
0724547343

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)