Calitate germană pentru toată lumea!
Michell’s Markt Magazin German
Categoria:
Alimentare
Adaugat:
19 noiembrie 2021
Vizualizari:
96
Adresa url:
www.michellsmarkt.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Suntem O echipa tânără și entuziastă, cu gânduri mari, cu sufletul alături de semeni, mereu alături de dumneavoastră, pentru că meritați tot ce este mai bun! Calitatea superioară la prețuri accesibile pentru produse din Germania de care putem beneficia cu toții, în Sacele,Brasov și în toată țara, online, sub deviza Michell’s Markt, vă așteptăm să vă convingeți că ceea ce spunem este adevărat. Avem o gama variata de produse mai putin intalnite in Romania ex. , Dushdas, detergentii Weiser Riese, Dash,Spee, Lenor, jeleurile nimm2, dulciurile de la storck, bomboanele Werther’s, napolitanele Knoppers,Hanuta dar si multe alte produse de calitate din Brand-urile Gunz, Edeka, GUT&GÜNSTIG ,(submarca Edeka),Elkos.
Magazinul a inceput in anul 2019 cu doi angajati, au avut de la inceput o atitudine pozitiva, mereu cu zambetul pe buze si saritori in fata clientilor. Au invatat rapid produsele si au inceput sa faca recomandari clientilor deoarece multi clienti care au venit pentru prima oara au fost mereu incantati cand au primit recomandarile potrivite nevoilor lor.
Va asteptam cu drag la cumparaturi!
Calitate germană pentru toată lumea!

Alte informatii utile
Firma:
Rosido Trading Srl
Judet:
Brasov
Localitate:
Sacele
Adresa:
B-dul George Moroianu nr 14
Email:
contact@michellsmarkt.ro
Telefon:
0726775064

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)