Flori pentru toata lumea la preturi de producator!
Serele de Plante Caciulati
Categoria:
Casa si gradina
Adaugat:
16 iunie 2015
Vizualizari:
138
Adresa url:
serelecaciulati.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Serele de Plante Caciulati au luat nastere in anul 2003 din dragostea si pasiunea pentru flori.

Este o companie in continua dezvoltare, care produce flori de gradina, dar care poate veni in ajutorul tau cu orice alte tipuri de plante de care ai nevoie.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor flori de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Faptul ca suntem specializati in domeniul horticol nu poate fi decat o garantie a calitatii plantelor pe care vi le putem oferi, dar si increderea ca luati contact cu adevarati profesionisti.

Ca in orice domeniu, si pentru noi perfomanta a insemnat multa munca, implicare, dedicare, si nu in ultimul rand adaptare la schimbare. In centrul atentiei noastre stau nevoile clientilor nostri, gusturile dar si aspiratiile lor in materie de plante. Clientii multumiti nu pot fi decat satisfactia muncii pe care o depunem si motivul pentru care ne dorim sa fim din ce in ce mai buni.

Clientii nostri sunt stapanii nostrii!

Pentru un strop de culoare si vitalitate, va asteptam cu drag sa ne vizitati serele si sa culegeti cele mai frumoase flori care sa va schimbe curtea, gradina si de ce nu, micul balcon al apartamentului dumneavoastra.

Cu incredere si respect,
Echipa Serele de Plante Caciulati

Alte informatii utile
Firma:
Serele Caciulati
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Caciulati
Adresa:
Sat Caciulati Strada Soseaua Unirii 113 judetul Ilfov
Email:
edengarden_liviu@yahoo.com
Telefon:
0744977161
Fax:
0212663180

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)