Rapid Eficient Sigur
Inlocuire coloane verticale
Categoria:
Instalatii
Adaugat:
30 decembrie 2021
Vizualizari:
0
Adresa url:
/www.stamate-instal-construct.ro/
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Despre noi

Colaboararea cu Asociatiile de Proprietari a inceput in anul 2001 odata cu inlocuirea coloanelor verticale si orizontale de alimentare cu apa, canalizare si termoficare.

Din anul 2001 am inlocuit coloanele verticale de termoficare, coloane orizontale, sau de canalizare la peste 250 de imobile din Bucuresti.

Termenele de executie, incercam sa fie cat mai scurte – inlocuim o coloana de calorifer la un imobil de P+4 intr-o zi, iar la imobilele de 8,9 si 10 etaje in maxim 3 zile.

Preturile pe care le veti gasi in aceasta oferta sunt cu caracter informativ (avand in vedere preturile fluctuante in ceea ce priveste costul materialelor, nu putem genera o oferta fixa, ca si pret final), dar va stam la dispozitie pentru o oferta personalizata.

Dorim ca in cadrul unei relatii cu clientii, sa oferim servicii de calitate la un pret accesibil, ferm stabilit inainte de inceperea lucrarii.

Fiind incredintati ca fara dumneavoastra, clientii nostri, nu am exista nici noi, tratam orice lucrare cu maxima seriozitate.

Toate materialele folosite de firma noastra, au certificat de garantie si conformitate pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri.

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Alte informatii utile
Firma:
Stamate Instal Primordial Construct Srl
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Toate localitatile/sectoarele
Adresa:
Strada Graului Nr 33 Sector 4
Email:
stamateinstal@yahoo.com
Telefon:
+40720317563

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)