Electro Metal Construct – Instalatii Electrice
Categoria:
Servicii
Adaugat:
21 februarie 2019
Vizualizari:
85
Adresa url:
www.emco-electrice.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Societatea a fost înființată în anul 1997, ponderea activității fiind deținută de comerț. Treptat, în urma investițiilor și a dezvoltării firmei, comerțul, obiectul principal de activitate al companiei, a fost înlocuit de producție și prestări servicii.

Cu o structură stabilă și bine definită, având propriul departament de proiectare, odată cu dezvoltarea societății, S.C. Electro Metal Construct EMCO S.R.L s-a afirmat printre constructorii de rețele electrice de joasă, medie și înaltă tensiune. Datorită preocupării continue pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor furnizate se impune aplicarea de către companie a Sistemului Integrat de Management Calitate / Mediu / Sănătate și Securitate Ocupațională, conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005/2004, SR OHSAS 18001:2008/2007, certificarea fiind acordată de S.C. AEROQ S.A. București, organism acreditat pentru certificarea Sistemelor Integrate de Management.

Totodată societatea beneficiază de atestarea A.N.R.E. – AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI-Bucuresti, pentru servicii de proiectare, montare, execuție, reparare sau modernizare rețele electrice, stații și posturi electrice de transformare la tensiuni de 0.4-110 kV.

Alte informatii utile
Firma:
ELECTRO METAL CONSTRUCT EMCO S.R.L
Judet:
Arges
Localitate:
Stefanesti
Adresa:
Valea Mare Podgoria, str. Cavalerului nr. 368C
Email:
emco.aprovizionare@gmail.com
Telefon:
0248 206 333

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)