Consultanta si Reprezentare Juridica
ReprezentareJuridica
Categoria:
Afaceri si finante
Adaugat:
23 aprilie 2018
Vizualizari:
122
Adresa url:
www.reprezentarejuridica.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Oferim clientilor nostri persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare juridica in domeniile dreptului penal, civil si comercial. Cu o experienta indelungata in problemele legate de dreptul familiei, cabinetul nostru ofera servicii de consultanta, consiliere, asistenta si reprezentare in domeniul Dreptul Familiei.
In mod deosebit in domeniul dreptului penal, cabinetul nostru asigura asistenta juridica incepand cu faza de urmarire penala; in cadrul acesteia avand in vedere masurile preventive – obligatia de a nu parasi localitatea / tara si arestarea preventiva.
Prin intermediul cabinetului de avocat se pot formula plangeri penale si sesizari, care ulterior vor fi depuse autoritatlor competente. In acest mod clientul poate sa folosesasca sfaturile noastre, beneficiind de o reprezentare adecvata si asistenta juridica rapida si completa a problematicilor in cauza.

Alte informatii utile
Firma:
Reprezentare Juridica
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Sector 3
Adresa:
reprezentarejuridica.ro
Email:
office@reprezentarejuridica.ro
Telefon:
0722938617

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)