Produsele cosmetice prin recomandarea si vanzarea produselor
Despre produse cosmetice de înaltă calitate pentru iubitorii Betterware
Categoria:
Afaceri si finante
Adaugat:
30 decembrie 2021
Vizualizari:
0
Adresa url:
www.betterware.ro
Page rank:
pagerank 0 din 10
Vizitati:

Betterware se refera la faptul că permite celor care doresc să obțină libertatea financiară fără angajarea unui capital inițial, precum și un mod de lucru pentru oamenii care doresc să urce în condiții de siguranță pe scara succesului.
Cu un efort susținut se poate obține rezultate considerabile pentru cei care vor si sunt dornici să realizeze anumite țeluri pornind de la un nivel de începător în structura lor. Se poate ajunge în această afacere la un nivel ridicat de securitate financiară si este probabil ca in aceasta firma să ajuți să se atingă oportunități considerabile prin propriul model de promovare.
Sunt 3 obtiuni diferite de a utiliza resursele oferite de Betterware:
- cumperi produse mai ieftine cu 23% ca si Client Permanent;
- ai un câștig suplimentar prin faptul că economisești si se obtine un profit imediat de 30% (ca diferența dintre prețul la care cumperi produse Betterware si pretul de catalog la care vinzi);
- îți construiești propria afacere fără investiții financiare aducând în echipa ta persoane noi cărora le arăți cum trebuie să acționeze în această firmă.
Nr de club 50166

Alte informatii utile
Firma:
Betterware
Judet:
Arges
Localitate:
Pitesti
Adresa:
Str Dacia nr 6
Email:
ilieclaudiu74@yahoo.com
Telefon:
0727308227

Scrie un comentariu


*

Se pot folosi urmatoarele tag-uri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 Adauga site gratuit Intrari (RSS)